Νέο παραλήρημα Πολάκη μέσω Facebook: «Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά»

Άφησε τον φραπέ, πήρε το smartphone και επιτέθηκε στα ΜΜΕ

Νέο παραλήρημα Πολάκη μέσω Facebook: «Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά»

​Όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης δεν αράζει στους καναπέδες της Βουλής με φραπέδες, κάνει επιθέσεις μέσω του διαδικτύου στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ.

Λίγες μόνο ώρες μετά την κομματική εκδήλωση στο Μαρούσι, όπου ο υπουργός αναφέρθηκε στο θέμα με την περίφημη συνέντευξη Τύπου και τον ιό… ΧΙΒ, κάνοντας λόγο για μοντάζ με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων από τα «βοθροκάναλα» της διαπλοκής, ο κύριος Πολάκης όχι μόνο δεν πήρε πίσω τα περί επίθεσης σε δημοσιογράφο, αλλά προχώρησε σε νέα.... προκλητική δήλωση.

«Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά. Αντέχουμε και θα σας νικήσουμε», έγραψε μεταξύ άλλων στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ολόκληρη η απάντηση χθες στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τους διοικητές των νοσοκομείων, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρούσιου για το παράλληλο πρόγραμμα, όπου ήμουν ομιλητής. ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ απομονώνουν κομμάτια. Δεν πειράζει παιδιά, όσο και να ουρλιάζετε η παραπομπή για κακούργημα της πρώην διοίκησης του κεελπνο από την εισαγγελέα διαφθοράς ΕΓΙΝΕ και δεν κρύβεται, όσο και να επιτίθεστε σε μένα. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ».

ΕΣΗΕΑ: Ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζει να γίνει είδηση

Θέση για τις... συστάσεις που απευθύνουν, το τελευταίο διάστημα στελέχη της κυβέρνησης προς τους δημοσιογράφους για τον τρόπο που κάνουν την δουλειά τους, πήρε με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, έπειτα από πιέσεις και επικρίσεις για την έλλειψη αντίδρασης από την πλευρά της.

«Φωτογραφίζοντας» τόσο τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα, όσο και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ.Πολάκη, η Ένωση των συντακτών αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι αποκαλυπτικές, αλλά και καθοριστικές για την επόμενη ημέρα της ενημέρωσης. Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να κάνουν τους δημοσιογράφους σάκο του μποξ και την ΕΣΗΕΑ άλλοθι για τα πολιτικά τους παιχνίδια. Διαπλοκή και πολιτική εξουσία έχουν κάθε λόγο να δίνουν «αίμα στην αρένα» και να αποπροσανατολίζουν από τα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα, που έχουν διαλύσει τον κοινωνικό ιστό. Ο στρατηγός, που θέλει να κάνει τον αρχισυντάκτη και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν με κάθε τρόπο να γίνουν είδηση, αφού δεν έχουν τίποτα να δείξουν. Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα η ΕΣΗΕΑ συνιστά ψυχραιμία και καλεί τους συναδέλφους να απαντούν ακόμη και σε αυτές τις συμπεριφορές με τους κανόνες που προβλέπει η δημοσιογραφική δεοντολογία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top