Μίλαγαν πάνω από 1 ώρα Τσίπρας και Ολάντ - Η συμφωνία και η θερμή αγκαλιά

Οι πρώτες πληροφορίες για το παρασκήνιο της συνάντησης τους

​Στην ανάγκη να κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα η συμφωνία για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, συμφώνησαν σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, κατά τη συνάντησή τους στο Παρίσι το βράδυ της Τετάρτης.

Η συνάντηση διήρκεσε μια ώρα περίπου και κατά ένα μέρος, οι κ.κ. Τσίπρας και Ολάντ είχαν συνομιλία τετ-α-τετ, χωρίς την παρουσία των συμβούλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος Πρόεδρος έδειξε κατανόηση για τις ελληνικές θέσεις, αποδέχθηκε ότι η Ελλάδα εφαρμόζε�� πλήρως τις υποχρεώσεις της και ότι είναι πλέον θετική η πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ.Ολάντ αποχαιρέτησε με θερμό εναγκαλισμό τον Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύοντάς τον έως το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, θα μεταβεί την Πέμπτη στο Στρασβούργο, όπου θα έχει συνάντηση και γεύμα το μεσημέρι, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ταξίδεψε εκτάκτως στο Παρίσι μετά την απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα στην Βουλή το φορολογικό και το ασφαλιστικό χωρ��ς ωστόσο να έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές.

Δείτε επίσης:

ΕΕ και ΕΚΤ: Συμφωνία σε λίγες εβδομάδες αν η Ελλάδα πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top