Αδιέξοδο, εκλογές και νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ βλέπει το ΔΝΤ για την Ελλάδα!

Στην έκθεσή του για την παγκόσμια οικονομική σταθερότητα-Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star Δ. Σουλτογιάννης

Αδιέξοδο, εκλογές και νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ  βλέπει το ΔΝΤ για την  Ελλάδα!
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις «φωτογραφίζει» για την Ελλάδα το ΔΝΤ, στην Έκθεσή του για την Παγκόσμια Δημοσιονομική Σταθερότητα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star Δημήτρης Σουλτογιάννης.
Σύμφωνα με την Έκθεση, η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες που ενδεχομένως να υπάρξει πολιτικό αδιέξοδο μέσα στο 2016 (Αυστραλία, Ελλάδα και ΗΠΑ) από τον ανεπτυγμένο κόσμο (όπως επίσης για τις Βραζιλία, Νότια Αφρική και Βενεζουέλα από τις ανερχόμενες οικονομίες, και τις Γκάνα και Ζάμπια από τις υποανάπτυκτες).
Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι το δημοψήφισμα στην Μεγάλη Βρετανία που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2016, θα επηρεάσει το μέλλον της Ευρώπης.
Για την Ελλάδα ειδικότερα αναφέρεται ότι δεν μπορούν να γίνουν δημοσιονομικές εκτιμήσεις ακόμα για το 2015, λόγω των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων, αλλά επισημαίνεται ότι θα χρειαστεί ένα νέο πρόγραμμα προσαρμογής (καθώς το παλιό πρόγραμμα εκτιμάται ότι είναι ξεπερασμένο). Στην πράξη βέβαια, το νέο πρόγραμμα προσαρμογής, ισοδυναμεί με ένα ακόμη, τέταρτο στη σειρά, Μνημόνιο!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top