Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για την στάση της αστυνομίας στα επεισόδια στον Πειραιά

«Καμία ανοχή» - Πρώτη ανάρτηση: 09/04/2016, 01:03

​«Σήμερα, τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον υπόδικο Ηλ. Κασιδιάρη, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, όχι μακριά από τον τόπο δολοφονίας του Π. Φύσσα. Οι βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών, δ��μοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την σημερινή «συγκέντρωση μίσους» της στον Πειραιά.

«Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών ενεργειών είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη. Να είναι βέβαιοι οι θιασώτες του νεοναζιστικού μορφώματος ότι η Δημοκρατία δεν τους φοβάται» σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος, ενώ αφήνονται και σαφείς υπαινιγμοί για τη στάση της αστυνομίας:

«Επειδή η στάση των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ, αναμένουμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και πειστικές απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή. Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα» καταλήγει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top