Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κουμουτσάκο: Επιθυμία της διαπλοκής το αίτημα της ΝΔ για εκλογές

«Η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει τα φτηνά επικοινωνιακά κόλπα, έναντι της πολιτικής πρότασης»

Με μια σκληρή ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους απάντηση ο ΣΥΡΙΖΑ στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές.

«Το αίτημα της ΝΔ για εκλογές απαντά στις επιθυμίες της διαπλοκής και είναι άλλο ένα δείγμα της πολιτικής της γύμνιας και του στρατηγικού της αδιεξόδου» τονίζει η Κουμουνδούρου, επισημαίνοντας πως η ΝΔ είναι «δέσμια της διαπλοκής και των κυκλωμάτων της, πιστή στη νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά ρητορεία, η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει τα φτηνά επικοινωνιακά κόλπα, έναντι της πολιτικής πρότασης».

«Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και το αίτημα για εξεταστική επιτροπή, για το 7μηνο της σκληρής διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, τότε που η ΝΔ προσπαθούσε να σκάψει το λάκκο κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης, πέφτοντας τελικά η ίδια σε αυτόν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου» αναφέρει στο συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον Γιώργο Κουμουτσάκο πως «πουλάει τρέλα» για την υπόθεση Μαυρίκου «θεωρώντας μάλλον ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο και δεν μπορεί να διαβάσει τα τιμολόγια χιλιάδων ευρώ που έκοβαν οι ίδιοι στους εκβιαστές».

«Τουλάχιστον ο κ. Κουμουτσάκος αποφάσισε να πάρει- έστω και κατόπιν εορτής- κάποιες αποστάσεις από τον κ. Παπασταύρου των αδήλωτων λογαριασμών και της οφσορ, δηλώνοντας τώρα ότι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για την υπόθεσή του. Δεν μας εξηγεί βέβαια για ποιους λόγους όλο το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ τον υπερασπιζόταν μετά βδελυγμίας και ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά να ψελλίσει ούτε το όνομά του κ. Παπασταύρου» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Τελικά, το “νέο” και "άφθαρτο" που ευαγγελιζόταν ο κ. Μητσοτάκης είναι βγαλμένο από τα πιο σκονισμένα μπαούλα της Δεξιάς».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top