Παπαγγελόπουλος: Πρόχειρη και βλακώδης η επίθεση εναντίον μου -Δεν έχω να κρύψω τίποτα

"Ένα βήμα πριν από το τέλος της η διαπλοκή"

Παπαγγελόπουλος: Πρόχειρη και βλακώδης η επίθεση εναντίον μου -Δεν έχω να κρύψω τίποτα

​«Πρόχειρη και βλακώδη» χαρακτήρισε την επίθεση εναντίον του ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ.Παπαγγελόπουλος, κάνοντας λόγο για «σκευωρία» και για «στοχοποίηση από τα ΜΜΕ».

«Έχουν μειωθεί τα ανακλαστικά και οι δυνατότητες της διαπλοκής, γιατί είναι ένα βήμα πριν το τέλος της. Στο παρελθόν μπορούσε να στήσει αποτελεσματικά μία σκευωρία», τόνισε, απαντώντας στην κριτική που του ασκήθηκε.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα», δήλωσε το βράδυ της Τρίτης κατά την συζήτηση στην Βουλή για την δικαιοσύνη, λέγοντας ότι στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας θα έχει περισσότερο χρόνο και θα μιλήσει πολύ περισσότερο.

«Ξέρουν όλοι τι συνέβαινε στο παρελθόν και τι συμβαίνει τώρα. Στην επιτροπή θεσμών να μιλήσουμε για τις απειλές που δέχθηκαν εισαγγελείς. Θα πρέπει να μιλήσουμε επίσης για την ανυπόστατη καταγγελία της κ.Τσατάνη. Γιατί οι καταγγελίες της κ. Τσατάνη είναι πιο αξιόπιστες από αυτές του κ. Αγγελή; Θα πρέπει να μιλήσουμε και για τις παραιτήσεις άλλων εισαγγελέων» υποστήριξε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι στην επιτροπή θεσμών θα αναδειχθούν κι άλλες υποθέσεις.

Για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο κ.Παπαγγελόπουλος σχολίασε: «Ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και μίλησε για την κυρία Τσατάνη. Τι να εικάσω; Ότι είναι προσωπικό του θέμα η κυρία Τσατάνη;».

Ακόμη υπογράμμισε ότι σωστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «τον πατέρα του τον έριξε η διαπλοκή. Δεν είπε όμως πώς τον έριξε η διαπλοκή».

Αντίθετα επεσήμανε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ήταν «λάθος πληροφορημένος» για τις υποθέσεις στις οποίες αναφέρθηκε.

Για την υπόθεση με τις υποκλοπές ο κ.Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι «έκανα την προκαταρκτική εξέταση και ασκήθηκε η δίωξη, κόντρα σε οτιδήποτε μπορεί να σημαίνει αυτό. Δεν καλύφθηκαν οι υποκλοπές. Στόχος των υποκλοπών ήταν ο Κ. Καραμανλής,του οποίου εμφανίζομαι ως άνθρωπός του».

ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ1

Δείτε επίσης:

ΧΑΟΣ στην Βουλή! Βενιζέλος σε Καμμένο: «Είσαι αλητάμπουρας-Θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα»

Παρασκευόπουλος:Ουδέποτε τηλεφώνησα σε δικαστή ή εισαγγελέα, για να του πω οτιδήποτε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top