«Μαύρη τρύπα το προσφυγικό και έχουμε πέσει μέσα» λέει ο Λοβέρδος

«Η συμφωνία θα κριθεί στην πράξη και η πρώτη πράξη δεν ήταν καλή»

«Μαύρη τρύπα το προσφυγικό και έχουμε πέσει μέσα» λέει ο Λοβέρδος

«Μαύρη τρύπα που έχουμε πέσει μέσα» χαρακτήρισε το προσφυγικό ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είπε χθες ότι η συμφωνία με την Τουρκία θα κριθεί στην πράξη. Χθες που άρχισε η εφαρμογή αυτής της συμφωνίας, η πράξη δεν ήταν καλή. Οι ροές συνεχίζονται σαν να μην υπήρξε καμία απόφαση. Κατανόησα από το κείμενο της συμφωνίας ότι είναι όλη η Ευρώπη με κλειστά τα σύνορα της και η Ελλάδα με την Τουρκία ως ενιαίος χώρος. Αν έχουμε δίκιο, ο πρωθυπουργός έχει τεράστια ευθύνη που το επέτρεψε. Θα μπορούσε να το μπλοκάρει» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον Αθήνα 9,84.

Ο ίδιος, χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτη και ανεξήγητη» την επιστολή της προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου στην Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας πως «δεν έχει ξανασυμβεί» και πως την Τρίτη στην Ολομέλεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «θα τοποθετηθεί σε αυτό με πολύ αυστηρό τρόπο».

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Δεν έχω ξαναδεί στη μεταπολίτευση πρωθυπουργό να έχει τέτοιου είδους αδυναμίες και ανικανότητες. Στην Ελλάδα έλεγαν ότι πρωθυπουργός μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε. Ο κ. Τσίπρας το επαληθεύει αυτό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top