Θεοχάρης: «Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί»

«Παραμένω βουλευτής για να βοηθήσω το κόμμα να σωθεί»

Θεοχάρης: «Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί»

​Τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του Ποταμιού έκρουσε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος, Χ. Θεοχάρης μετά την παραίτησή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

«Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί», είπε ο κ. Θεοχάρης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στον ίδιο δραματικό τόνο πρόσθεσε:

«Αν το Ποτάμι θέλει να στρίψει την κάτω στροφή που έχει πάρει, πρέπει να αγκαλιάσει και το ποτάμι των ανθρώπων οι οποίοι ήρθαν, είδαν και για κάποιους λόγους απογοητεύτηκαν».

Ο βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε ακόμα πως δεν αμφισβήτησε την ηγεσία του κόμματος, αλλά άσκησε πολιτική κριτική, ενώ εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είπε:

«Εφόσον έχω συγκεκριμένες διαφωνίες, επέλεξα να δώσω τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ώστε ο Πρόεδρος να βάλει έναν άνθρωπο που να απηχεί τις απόψεις του και ως βουλευτής να κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο ώστε να βοηθήσω το Ποτάμι».

Διέψευσε επίσης τα σενάρια περί μεταγραφής του σε άλλο κόμμα ή ανεξαρτητοποίησης και κατέληξε:

«Το Ποτάμι πρέπει να επανασυνδεθεί άμεσα με την κοινωνία ώστε να μπορέσει να παίξει τον καταλυτικό ρόλο στην επανασύσταση του κέντρου που τώρα είναι κατακερματισμένο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top