Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων

«Τη λύση πρέπει να τη δώσει αυτή η Βουλή» επανέλαβε από το Ηράκλειο

Γεννηματά:  Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων
​«Η χώρα χρειάζεται σήμερα μια ισχυρή κυβέρνηση των δημοκρατικών, φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων» επανέλαβε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά την ομιλία της στο Ηράκλειο Κρήτης. «Εμείς λέμε καθαρά και ξάστερα: τη λύση πρέπει να τη δώσει αυτή η Βουλή» τόνισε.
Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη, την οποία χαρακτήρισε «εθνική», να δημιουργηθεί ένας ισχυρός κεντροαριστερός πόλος εξουσίας «που θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στη χώρα».
Συγκεκριμένα, σχετικά με τις εξελ��ξεις στην Κεντροαριστερά μίλησε για ένα ζωτικό, πολιτικό και κοινωνικό χώρο, που πρέπει να παρουσιάζεται, «όχι ως ο φτωχός συγγενής των εξελίξεων, αλλά ως ο φορέας που μπορεί να ανοίξει το δρόμο σε μια νέα εποχή για την πατρίδα και το λαό μας».
Για μία ακόμη φορά η κ. Γεννηματά υπογράμμισε την ανάγκη για μια Συνδιάσκεψη της Κεντροαριστεράς, που δεν θα επιτρέπει κανέναν αποκλεισμό, αλλά δεν θα επιτρέπει και την πλειοψηφία κανενός φορέα, ενώ και πάλι προέτρεψε: «Όποιος θέλει να γίνει κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ ή της Ν.Δ. ας πάρει το καπελάκι του και ας πάει να πιάσει στασίδι».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top