Κεφαλογιάννη: «Ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται άμεση προστασία»

Ζήτησε μαζί με την Αραμπατζή «να βγει η Κυβέρνηση από τον λήθαργο της απραξίας»

«Ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται άμεση προστασία» επισημαίνει η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε κοινή δήλωσή της με την Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού του κόμματος Φωτεινή Αραμπατζή, σχετικά με την κλιμάκωση της προσφυγικής κρίσης και τις επιπτώσεις της στον ελληνικό τουρισμό.
Η κ. Κεφαλογιάννη και η κ. Αραμπατζή αναφέρουν στη δήλωσή τους:
«Η κλιμάκωση της προσφυγικής κρίσης και οι επιπτώσεις στον ελληνικό τουρισμό βρίσκουν, για ακόμα μια φορά, την Κυβέρνηση και το υπουργείο Τουρισμού παντελώς απροετοίμαστους.
Κανένα σχέδιο, καμία ενέργεια, καμία κινητικότητα που να δείχνει ότι έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου για το τουριστικό προϊόν της πατρίδας μας. Τα αρνητικά δημοσιεύματα σε αρκετά διεθνή Μ.Μ.Ε. για πολλούς τουριστικούς προορισμούς δημιουργούν, και πάλι, μια γκρίζα εικόνα για τη χώρα.
Αυτό που προέχει τώρα είναι να διαφυλάξουμε την εικόνα του ασφαλούς προορισμού. Αυτό, όμως, χρειάζεται σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Ετοιμότητα και ρεαλισμό. Στοιχεία που απουσιάζουν παντελώς από την κυβερνητική πολιτική.
Η Νέα Δημοκρατία καλεί την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να πράξουν τα αυτονόητα για τη θωράκιση της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, που οι ίδιοι διακινδυνεύουν με την ανεύθυνη στάση τους.
Έστω και τώρα, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Ας βγουν από το λήθαργο της απραξίας. Ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται άμεση προστασία».Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top