Δραματική παραδοχή Δραγασάκη: Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα στο προσφυγικό!

«Ζήσαμε μια εποχή ψεύτικης ευμάρειας που δεν υπάρχει πλέον»

Στη δραματική παραδοχή ότι «θα πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα» στο προσφυγικό προχώρησε ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον Alpha.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επεσήμανε ότι υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσουν τα σύνορα της χώρας «χωρίς αυτό να σημαίνει έξοδο από τη συνθήκη του Σένγκεν», εξηγώντας ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα οξύ πρόβλημα που ενδεχομένως βγει εκτός ελέγχου».

Ο κ. Δραγασάκης απηύθυνε έκκληση στους αγρότες να μην εξωθούν την κατάσταση στα άκρα και να προσέλθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση, ενώ επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση υλοποιεί όσα έχει κληθεί να υλοποιήσει». Ειδικά τους αγρότες στον Προμαχώνα τους κάλεσε να βρουν άλλους τρόπους αντίδρασης διότι «είναι παράδοξο σε μια εποχή που άλλοι θέλουν να κλείσουν τα σύνορά μας, να τα κλείνουμε μόνοι μας».

«Ζήσαμε μια εποχή ψεύτικης ευμάρειας που πλέον δεν υπάρχει. Είμαστε παγιδευμένοι στο παρελθόν» πρόσθεσε ο κ. Δραγασάκης, ο οποίος όσον αφορά το ασφαλιστικό είπε πως «αν δεν βρούμε λύσεις τώρα, το αύριο θα είναι χειρότερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top