Βούτσης: Η Ζωή έκανε τέρατα - γελάμε και κλαίμε με τον Βαρουφάκη!

«Φλερτάραμε με πολιτικές αυταπάτες»

Βούτσης: Η Ζωή έκανε τέρατα - γελάμε και κλαίμε με τον Βαρουφάκη!

«Βέλη» κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπολύει ο πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενώ παραδέχεται πως η κυβέρνηση φλέρταρε με πολιτικές αυταπάτες!

«Για 2,5 μήνες γεμάτους, η Ζωή έκανε τέρατα και σημεία, είχε απασφαλίσει που λένε... Συνεδριάσεις που κρατούσαν μέχρι το πρωί, bullying, απίστευτα πράγματα που δεν είναι και αυτά γνωστά. Εμείς κάνουμε εκλογές και η Κωνσταντοπούλου μόνη της κάνει Βουλή. Τότε που συγκαλούσε εικοσαμελείς επιτροπές με τρεις ανθρώπων και έκανε συνεντεύξεις Τύπου 5,5 ωρών», λέει, στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», ο κ. Βούτσης, προσθέ��οντας ότι «δεν έχουμε δημοσιοποιήσει πολλά πράγματα για να μην φτύνει ο κόσμος την Αριστερά».

Σε ό,τι αφορά τον Γιάνη Βαρουφάκη και τα όσα είπε για Plan Χ, ο πρόεδρος της Βουλής σημειώνει πως «είναι αδιανόητο να μιλάει κανείς όταν τελειώνει την υπουργική του θητεία και είναι σε πολύ κρίσιμες και απόρρητες θέσεις. Εμείς που ξέραμε πραγματικά γελάμε και κλαίμε... Το κάδρο που παρουσιάζει ο Γιάνης δεν είναι το ακριβές αλλά είναι ελκτικό και είναι σίγουρο ότι ο ίδιος το πιστεύει. Περί αυτού πρόκειται».

«Φλερτάραμε με πολλές αυταπάτες ως απεδείχθησαν, για Κινέζους, για Ρώσους, για Ντράγκι, για το μέτωπο του Νότου που έρχεται αλλά καθυστερημένα», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ δηλώνει βέβαιος ότι και τώρα να γίνουν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάλι πρώτο κόμμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top