«Κλίμα πολέμου» στην Πάτρα - Ματαιώθηκε η επίσκεψη του υφυπουργού Πετρόπουλου!

Του ετοίμαζαν «θερμή υποδοχή» αγρότες και εργαζόμενοι

Ματαιώθηκε η επίσκεψη του Υφυπουργός Τάσου Πετρόπουλου, αρμόδιου για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στην Πάτρα, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για το ασφαλιστικό, υπό τον φόβο των επεισοδίων, ύστερα από την κινητοποίηση εργατικών σωματείων και αγροτών της περιοχής, όπως αναφέρει το patrastimes.gr!

Μάλιστα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται σε ανακοίνωσή της ότι ο φόβος πρόκλησης επεισοδίων και οι πληροφορίες για την πραγματοποίηση αντισυγκέντρωσηςήταν η ουσιαστική αιτία για την ματαίωση της επίσκεψης του υφυπουργού στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ κάνει λόγο για «κλίμα πολέμου».

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της Η Νομαρχιακή Επιτροπή:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των πολιτών και προωθεί τον διάλογο με την κοινωνία και την ενημέρωσή της, με δημοκρατικούς και πλουραλιστικούς όρους, για όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που την αφορούν.
Η σημερινή μας εκδήλωση στον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο είχε σκοπό τη συζήτηση – διαβούλευση με τους φορείς της π��λης μας και την ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις διατάξεις και προβλέψεις του υπό συζήτηση σχεδίου κοινωνικής ασφάλισης που καθιερώνει κοινούς κανόνες για όλους τους πολίτες με βάση τα εισοδηματικά τους κριτήρια.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι καλοδεχούμενες και επιβεβλημένες. Το κλίμα όμως πολέμου που δημιουργήθηκε και η προαναγγελία αντισυγκέντρωσης μόνο το διάλογο και τα αιτήματα των εργαζομένων δεν προωθεί.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να στηθεί σκηνικό έντασης από μη ελέγξιμα στοιχεία, που εκμεταλλευόμενα το κάλεσμα των συνδικαλιστικών φορέων και πολιτικών οργανώσεων θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν έκρυθμες καταστάσεις σε βάρος συμπολιτών μα��. Για αυτό αναβάλλουμε τη σημερινή μας εκδήλωση, ώστε αυτή να γίνει μέσα σε κλίμα που μπορεί να αναπτυχθεί ο διάλογος, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία.

Στόχος μας είναι η ανακούφιση όλων όσοι βρίσκονται σήμερα σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για δεκαετίες και η δημιουργία ενός δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top