Όπισθεν μετά τις αντιδράσεις: «Θα εργαστώ αμισθί» λέει ο σύζυγος της Καφαντάρη

Κάνει λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα»

Ότι θα εργαστεί αμισθί τονίζει τώρα ο σύζυγος της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, Αργύρης Αργυρίου, μετά τις οξύτατες αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του στην ΔΕΚΟ-«φάντασμα» ΔΕΠΕΝΕ (Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων).

Ο κ. Αργυρίου κάνει λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα» και για προσπάθεια που έχει στόχο «να αποτρέψουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια πολύπλευρη ενεργειακή διπλωματία, που μόνο μια ανάσα ανάπτυξης μπορεί να φέρει στην πολύπαθη χώρα μας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Αργυρίου:

«Σαράντα χρόνια ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης επιστημονικής και κοινωνικής πορείας βρέθηκαν στο στόχαστρο της λάσπης του ανεμιστήρα. Σκοπός τους είναι να πλήξουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Π. Σκουρλέτη, αλλά και το πρόσωπο της συζύγου μου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη, μέσω της επιθέσεως στο δικό μου πρόσωπο, επ' ευκαιρία του διορισμού σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. Σκοπός τους είναι ακόμα μια φορά να αποτρέψουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια πολύπλευρη ενεργειακή διπλωματία, που μόνο μια ανάσα ανάπτυξης μπορεί να φέρει στην πολύπαθη χώρα μας.

Τους πληροφορώ όμως, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό, αφού, όπως είναι γνωστό, έχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα από την θέση σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια της εταιρείας αυτής αμισθί, όπως ανιδιοτελώς προσφέρω τόσο καιρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top