Σε δημόσιο διάλογο καλεί ο Παπαμιμίκος τον Μεϊμαράκη

Τι απαντά στα όσα του καταλόγισε ο υποψήφιος πρόεδρος

��ε δημόσιο διάλογο καλεί ο Παπαμιμίκος τον Μεϊμαράκη
Σε δημόσιο διάλογο, είτε στα κομματικά όργανα είτε αλλού, καλεί ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με ανάρτησή του στο facebook προκειμένου όπως λέει «να ειπωθούν πολλές αλήθειες», μετά τα όσα δήλωσε εις βάρος του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, στη συνέντευξή του στον Σκάι, στην οποία μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε «κακό γραμματέα που διέλυσε το κόμμα μπαίνοντας σε θέση πάνω από το μπόι του».

papamimokos fb.jpg



Απαντώντας στην κριτική Μεϊμαράκη προς το πρόσωπό ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ αναφέρει ότι «όταν ένας πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το γραμματέα του κόμματος “πορτιέρη”, ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα».

«Ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες, εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες» αναφέρει επίσης στην ανάρτησή του, ενώ επισημαίνει ότι«μέχρι τότε δεν θα ακολουθήσει τον κ. Μεϊμαράκη σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει».

​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top