Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Που πάμε; Ο κόσμος βοά!» ρωτά βουλευτής την κυβέρνηση

Καματερός: Που ελπίζουμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση;

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Που πάμε; Ο κόσμος βοά!» ρωτά βουλευτής την κυβέρνηση

«Που πάμε; Ο κόσμος βοά!» είναι το ερώτημα της επόμενης μέρας στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το εξέφρασε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός.

Σε ερώτησή του στη Βουλή σχετικά με τις αλλαγές στις 100 δόσεις, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι θα είναι αυξανόμενος ο αριθμός όσων θα βγαίνουν εκτός από τη ρύθμιση.

Στη συνέχεια, ο κ. Καματερός αναρωτήθηκε «τι μέλλει γενέσθαι», επισημαίνοντας ότι οι δανειστές (τους οποίους αποκάλεσε δυνάστες) «έχουν τελείως διαφορετική πολιτική από εμάς».

«Που πάμε; Ο κόσμος βοά; Την ελπίδα την κρατάμε; Που ελπίζουμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση; Σε μια αλλαγή συσχετισμού δυνάμεων στην Ευρώπη; Γι΄ αυτό προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο; Και δίνουμε σταδιακά την εφαρμογή αυτών των μέτρων.;Γιατί είναι φανερό ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εφαρμόσει σταδιακά ό,τι δεν μπορεί να αποτρέψει» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Που ελπίζουμε; Στην αλλαγή συσχετισμών ώστε να μπορέσουμε κάποτε να αναθεωρήσουμε αυτά που ψηφίζουμε τώρα; Ή ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε αυτούς τους στόχους που μας βάζουνε, θα φτάσουμε στο ξέφωτο και θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας πρόγραμμα;» κατέληξε ο κ. Καματερός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top