Επιπλέον μέτρα και στην Ελλάδα στη σύσκεψη Τσίπρα με Τόσκα-Ρουμπάτη- Μουζάλα

Ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός για την κατάσταση ασφαλείας στη χώρα

Επιπλέον μέτρα και στην Ελλάδα στη σύσκεψη Τσίπρα με Τόσκα-Ρουμπάτη- Μουζάλα
Τα επιπλέον μέτρα που χρειάζεται να ληφθούν από την Ελληνική Αστυνομία τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πληροφοριών (με την συνδρομή της ΕΥΠ), για την θωράκιση της χώρας από το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος με δράστες αλλοδαπούς, εξετάσθηκαν στη σύσκεψη που είχε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα και τον διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Ρουμπάτη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου ο πρωθυπουργός «να ενημερωθεί για την κατάσταση ασφαλείας στη χώρα και τα επιπλέον μέτρα που απαιτούνται να ληφθούν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι».

Από την σύνθεση των μελών της κυβέρνησης που συμμετείχαν στη σύσκεψη, προκύπτει εμμέσως (λόγω της συμμετοχής του κ. Μουζάλα), ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αξιοποιηθούν οι προσφυγικές ροές για την είσοδο δήθεν «προσφύγων», οι οποίοι στην πραγματικότητα θα είναι εισαγόμενοι τρομοκράτες.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top