Νέα ερωτήματα από την κυβέρνηση προς τον Γ. Πανούση

Για τα απόρρητα έγγραφα και γιατί δεν κινήθηκε ως υπουργός για τι ζήτημα που καταγγέλλει

Νέα ερωτήματα απευθύνει η κυβέρνηση προς τον Γιάννη Πανούση, επισημαίνοντας μέσω «κύκλων» της ότι επανέρχεται και θα επανέρχεται καθημερινά σε δύο ερωτήματα για τα οποία ακόμα περιμένει απαντήσεις από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό.

Ειδικότερα, κυβερνητικές πηγές ερωτούν: «Αφού ο κ. Πανούσης είχε στοιχεία, όταν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ότι κινδυνεύει η ζωή του, γιατί δεν έκανε κινήσεις τότε που ήταν υπουργός;». Και δεύτερον: «Πώς γίνεται να είναι στην κατοχή του κ. Πανούση απόρρητα έγγραφα, αφού δεν είναι πλέον υπουργός;».

Εξ αυτών των ερωτημάτων προκύπτει ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά αποκρούει πλήρως τις σχετικές κατηγορίες που ��ροσάπτονται από τον κ. Πανούση και «συντηρούνται μέσω ενός επικοινωνιακού παιχνιδιού από ορισμένα ΜΜΕ», όπως παρατηρούν οι ίδιες πηγές.

Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα για την κυβέρνηση σχετικά με τον Πάνο Λάμπρου, με τις ίδιες πηγές να παραπέμπουν στη σχετική δήλωση που έκανε το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top