Πήρε στο ψιλό την κυβέρνηση το Ποτάμι: Αύριο με βάρδιες, οι μισοί απεργία και οι άλλοι Μαξίμου

«Η κοροϊδία έχει τα όρια της»

Στ�� ψιλό πήρε την κυβέρνηση (και) το Ποτάμι με αφορμή τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην αυριανή απεργία απέναντι στα μέτρ�� της κυβέρνησης… ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

«Με βάρδιες θα δουλεύει αύριο η κυβέρνηση. Προσωπικό ασφαλείας στα υπουργεία και το Μαξίμου και οι υπόλοιποι στους δρόμους να διαδηλώνουν εναντίον της κυβέρνησής του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Σύμφωνα με το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ”ο λαός θα πρέπει να δώσει το παρών στην απεργία και στις συγκεντρώσεις απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές”. Οι αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, την προστασία της πρώτης κατοικίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις. Από ποιον όμως τα διεκδικούν όλα αυτά και από ποιον κινδυνεύουν, δε μας το λένε. Λες και δεν υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα που οι πολιτικές εφαρμόζονται από μόνες τους» σημειώνει η Σεβαστουπόλεως και καταλήγει: «Καταλαβαίνουμε την αμηχανία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε μπορούν να είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Ας διαλέξουν. Η κοροϊδία έχει τα όρια της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top