Γιάννης Πανούσης: «Πολιτικοί απειλούν τη ζωή μου»- Τι λέει για το σχέδιο φυσικής εξόντωσής του

Υποβαθμίζει τις καταγγελίες του η κυβέρνηση

Γιάννης Πανούσης: «Πολιτικοί απειλούν τη ζωή μου»- Τι λέει για το σχέδιο φυσικής εξόντωσής του

​Απίστευτες καταγγελίες για απειλές εις βάρος της ίδιας της ζωής του, κάνει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης. Ο ίδιος αποδίδει τις απειλές σε παράνομα κυκλώματα που έχουν σχέση με πολιτικούς, ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αίσθηση προκαλούν τα όσα αναφέρει ο Γιάννης Πανούσης, σε βιβλίο που ετοιμάζει -όπως δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα»- για σχέδιο φυσικής εξόντωσής του. Ο ίδιος λέει μάλιστα, πως έχει στείλει τις σχετικές περικοπές σε συμβολαιογράφο, σε περίπτωση που του συμβεί κάτι.

«Το κείμενό μου καθιστά φανερό τι έχει γίνει στο παρασκήνιο. Υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιον τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί, απειλούν τη ζωή μου».

Μιλώντας στο STAR, υποστήριξε ότι στο βιβλίο του φωτογραφίζει οκτώ πρόσωπα, και του ΣΥΡΙΖΑ, για ανάρμοστες σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα, και μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Ακόμη και με κυκλώματα που δρουν ανεξέλεγκτα, μέσα στις φυλακές.

«Το να δείχνεις μία ευαισθησία προς τα εκεί, αλλά να αφήνεις τις φυλακές να τις διοικούν άλλοι, δεν είναι και πολύ έξυπνο και βέβαια, δεν είναι αριστερό» επισήμανε στη συνέντευξή του.

Κυβερνητικά στελέχη υποβά��μιζαν πάντως στο STAR τις καταγγελίες Πανούση. Αναρωτιούνταν μάλιστα, γιατί δεν έχει πάει στον εισαγγελέα, εφόσον απειλείται η ζωή του, όπως λέει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top