Σε νέα συνάντηση καλεί αύριο ο Δρίτσας την ΠΝΟ

Ιδιαίτερα αρνητική χαρακτήρισε τη νέα 48ωρη απεργία

Σε νέα συνάντηση καλεί αύριο ο Δρίτσας την ΠΝΟ
Σε νέα συνάντηση καλεί αύριο την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, με αφορμή τη νέα 48ωρη απεργία που προκήρυξε.

«Θεωρώ ιδιαίτερα αρνητική τη σημερινή εξέλιξη», αναφέρει σε επιστολή που απέστειλε, ο κ. Δρίτσας στον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Γιάννη Χαλά και στα μέλη της διοίκησής της, μετά την εξαγγελία της συνέχισης της απεργίας της.

«Μια νέα 48ωρη απεργία και μάλιστα, χωρίς καμία εξαίρεση», συνεχίζει ο υπουργός, «δυσκολεύει πάρα πολύ τα οξύτατα προβλήματα που έτσι και αλλιώς α��τιμετωπίζουν όλα τα νησιά, αλλά και χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Γνωρίζετε, ότι η κυβέρνηση κατανοεί τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα των αιτημάτων, αλλά σ’ αυτή τη συγκυρία πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμηθεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση επιδιώκει θετικούς σχεδιασμούς και θετικές λύσεις μέσα σε ένα άκρως ασφυκτικό και αρνητικό πλαίσιο. Η ανάγκη συνεννόησης χωρίς υποστολή των διεκδικήσεων, είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ άλλοτε. Υπάρχουν ανοικτά περιθώρια διαλόγου, που μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές λύσεις», υπογραμμίζει.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top