Γεωργιάδης: Θέλω μία ισχυρή ΝΔ που θα μάχεται και δεν θα ντρέπεται

Αιχμές κατά Μεϊμαράκη-Τζιτζικώστα και σφοδρή κριτική κατά Τσίπρα για τον ΕΝΦΙΑ

Γεωργιάδης: Θέλω μία ισχυρή ΝΔ που θα μάχεται και δεν θα ντρέπεται
Να αλλάξει το «παλιό πρόσωπο» του κόμματος και να δημιουργήσει μια ισχυρή ΝΔ, «που θα μάχεται, που δεν θα ντρέπεται και δεν θα δίνει εξετάσεις στην Αριστερά» δήλωσε ότι θα επιδιώξει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στη Μαρία Χούκλη, ο οποίος νωρίτερα είχε εγκαινιάσει το κεντρικό εκλογικό του κέντρο στην Αθήνα.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για τον ΕΝΦΙΑ και έφερε ως παράδειγμα τα χρήματα που θα κληθεί να πληρώσει το «Χαμόγελο του παιδιού», επισημαίνοντας ότι επί κυβερνήσεως της ΝΔ κλήθηκε η συγκεκριμένη ΜΚΟ να πληρώσει 30.000 ευρώ, ενώ σήμερα επί κυβέρνησης Τσίπρα, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, καλείται να πληρώσει 43.000 ευρώ. Χαρακτήρισε μάλιστα το συγκεκριμένο γεγονός «ενδεικτικό της κοροϊδίας από πλευράς κυβέρνησης».

Για την εικόνα διαμάχης που επικρατεί σήμερα στο εσωτερικό της ΝΔ, παραδέχτηκε ότι δεν του αρέσει αυτή η εικόνα. «Αν δεν μπορέσουμε να μιλήσουμε πολιτικά και μείνουμε στα παραπολιτικά θα έχουμε αποτύχει» τόνισε, ενώ υποστήριξε ότι ο ίδιος μιλάει μόνο πολιτικά για τους ανθυποψηφίους τους.

Ο κ. Γεωργιάδης δεν απέφυγε πάντως τις αιχμές για άλλους υποψηφίους. Όπως εις βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαρ��κη, με την αναφορά ότι ο ίδιος ως πρόεδρος του κόμματος θα τρέχει στα προβλήματα και δεν θα περιμένει να έρθουν αυτά στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Άσκησε κριτική και στον κ. Τζιτζικώστα, κατηγορώντας τον και πάλι ότι δεν υπερασπίζει το έργο της κυβέρνησης Σαμαρά κι αυτό δεν συνάδει με την πρόθεση του να ηγηθεί της παράταξης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top