Χάλασε το κλίμα στη Μαδρίτη μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία στη ΝΔ

Τι είπε ο Σαμαράς για τον λαϊκισμό και τα 2,5 χρόνια που έμεινε πρωθυπουργός

Χάλασε το κλίμα στη Μαδρίτη μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία στη ΝΔ
Χάλασε το κλίμα στη Μαδρίτη μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία στη Νέα Δημοκρατία.

Αιχμές για τη στάση του ΕΛΚ απεναντι στην Ελλάδα για το προσφυγικό άφησε στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί η Τουρκία να εμπλακεί στην φύλαξη των συνόρων, θέση που υποστήριξε και ο Νικολά Σαρκοζί στην ομιλία του, ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Στους διαδρόμους ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τα είπε για λίγο με τον Αντώνη Σαμαρά και λίγο μετά και με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Νίκο Αναστασιάδη.

Στη Μαδρίτη ο κ. Σαμαράς μίλησε σε πάνελ με θέμα το λαϊκισμό και μεταξύ άλλων είπε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει τα θετικά της κυβέρνησής του γιατί ο ίδιος δεν τα επικοινώνησε επαρκώς ενώ τον προσφώνησε θερμά ο ΓΓ του ΕΛΚ.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι η κυβέρνησή μου θα έπεφτε σε 2,5 χρόνια αντί για την τετραετία που έχουν όλοι στη διάθεσή τους για να κάνουν το σχεδιασμό τους» τόνισε.

«Θα έλεγα μια φράση. Είναι ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις μαζί σου όταν βρίσκεσαι σε κρίση» είπε για τον Α. Σαμαρά ο ΓΓ του ΕΛΚ Λόπεθ Ιστούριθ .

Την ομιλία Σαμαρά παρακολούθησαν μόνο οι Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστας καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ταξίδεψε στην Ισπανία λόγω εμπύρετου ίωσης και ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα, αφήνοντας μέσω τουίτερ αιχμές για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Κυρίως ενοχλήθηκε γιατί θα μετείχε στο συνέδριο όπως και οι Τζιτζικώστας και Μητσοτάκης με κάρτα παρατηρητή και όχι συνέδρου, κάτι που συζήτησε και με τον Αντώνη Σαμαρά.

Για το βαρύ κλίμα στη ΝΔ μίλησε και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στα Παραπολιτικά FM, επισημαίνοντας ότι αν υπάρξουν δείγματα διάσπασης θα παρέμβει ο Κώστας Καραμανλής.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top