Αποχώρησε η Διώτη από το ΣΥΡΙΖΑ

Είχε καταψηφίσει τη συμφωνία του Ιουλίου και δεν είχε συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος

​Την αποχώρησή της από μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ανακοίνωσε, σήμερα το απόγευμα, η Ηρώ Διώτη.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η οποία είχε καταψηφίσει τη συμφωνία του Ιουλίου και δεν είχε συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος ��όμματος, παρευρέθηκε στη συνέλευση μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο ξενοδοχείο "Μετροπόλ" και ενώπιον των συντρόφων της ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Ήθελα την απόφασή μου να την ανακοινώσω σε αυτό το όργανο και να μην την μάθετε μέσω επιστολής μου», είπε η κα. Διώτη και συμπλήρωσε:

«Θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο πριν τις εκλογές όπου θα μπορούσαμε εκεί να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας. Δεν έγινε αυτό. Στις εκλογές επέλεξα να μην εκφράσω μέσω κειμένων ή ανακοινώσεων τη σαφή διαφοροποίησή μου αλλά να περιμένω να συνεδριάσει το όργανο αυτό και να έρθω εδώ να θέσω την παραίτησή μου».

Παράλληλα, άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση λέγοντας ό��ι, «αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να βγει. Από την εμπειρία που απόκτησα τα προηγούμενα χρόνια και από όσα μπορώ να ξέρω αυτό το σχέδιο θα αποτύχει. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ».

Ωστόσο, η κυρία Διώτη δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το ποιο θα είναι το μέλλον της αναφορικά με την παράταξη που ηγείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας και πρόσκειται στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top