Λεβέντης: Ο Τσίπρας υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο. Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ-Άδειασε τον Κοτζιά για το Σκοπιανό

Λεβέντης: Ο Τσίπρας υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο. Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα

​Με τον Αλέξη Τσίπρα «τα έβαλε» και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στην συζήτηση για το Πολυνομοσχέδιο.

«Ο κ.Τσίπρας επί πέντε χρόνια υποστήριζε ότι είχε άλλες λύσεις και τώρα υπέγραψε ένα μνημόνιο, το χειρότερο όλων. Ο κ.Τσίπρας έπρεπε να απομακρύνει τους δραχμιστές, γιατί εξαιτίας αυτών, βάλαμε ενέχυρο 50 δισ. ευρώ… Τα μέτρα είναι βαριά και η Ένωση Κεντρώων δεν μπορεί να τα ψηφίσει. Δεν δίνουν λύσεις στις συντάξεις. Γίνεται πάλι ένα πασάλειμμα, σημειώνεται έλλειψη βούλησης» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λεβέντης, στρέφοντας τα βέλη του στην συνέχεια σε ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ.

«Βλέπω μία περίεργη συμμαχία ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού. Τα χαμηλά ποσοστά ...τους αναγκάζουν. Προσπαθούν να ενωθούν, μπας και σωθούν. Κόμματα όμως, που στερούνται ιδεολογίας ή την έχουν παραβιάσει, δεν έχουν μέλλον» τόνισε.

Όπως και ο γγ της Χρυσής Αυγής, Ν.Μιχαλολιάκος έτσι και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφέρθηκε στην επιστολή του ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην κυβέρνηση.

«Ο κ.Κοτζιάς με επιστολή του, μου ζήτησε προτάσεις για το όνομα των Σκοπίων. Η κυβέρνηση ψάχνει συνενόχους σε μία προγραμματισμένη υποχώρηση;» διερωτήθηκε, κατηγορώντας Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την σημερινή στάση τους.

«Δεν βλέπω καμία διάθεση αυτοκριτικής από τα κόμματα. Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψήφισαν τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ για να μην φύγουμε από το ευρώ και τώρα καταψηφίζουν λες και έγιναν αντιμνημονιακοί» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top