Στην κριτική στο πολυνομοσχέδιο το βάρος στην ΚΟ της ΝΔ

Ελάχιστες οι αναφορές στα εσωκομματικά, χωρίς Καραμανλή και Σαμαρά η συνεδρίαση

Στην  κριτική στο πολυνομοσχέδιο το βάρος στην ΚΟ της ΝΔ
Παρότι χθες αρκετοί περίμεναν «να βγουν μαχαίρια» στην σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, η εξεύρεση modus vivendi κατά την σημερινή συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων αρχηγών της, φαίνεται ότι έπαιξε τον ρόλο της να βρεθεί σχεδόν αποκλειστικά στο επίκεντρο της συζήτησης το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με τα προαπαιτούμενα.

Το ίδιο ζήτησε άλλωστε κατά την σύντομη τοποθέτησή του στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρός της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ko nd 1410 1.jpg



Μέχρι πριν από λίγο τουλάχιστον, όσοι είχαν μιλήσει τοποθετήθηκαν για το πολυνομοσχέδιο και τα μέτρα πλην του Θ. Καράογλου, ο οποίος πρότεινε να διεξαχθεί έκτακτο συνέδριο και του Μ. Σαλμά που πρότεινε να αναβληθεί η διαδικασία για τον Μάρτιο, ο οποίος φέρεται να είχε αναλάβει και σχετική πρωτοβουλία νωρίτερα για να υποστηρίξουν το αίτημά του και άλλοι βουλευτές. Ο κ. Μεϊμαράκης έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

ko nd 1410 2.jpg



Στην συνεδρίαση μίλησαν και οι υποψήφιοι αρχηγοί, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να υποστηρίζει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας φέρνει το παλιό», τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητά την άσκηση «λελογισμένης κριτικής» από τη ΝΔ και τον Άδωνη Γεωργιάδη να επισημαίνει ότι δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Αλέξη Τσίπρα και να προσθέτει ότι «ίσως δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανένα άρθρο».

ko nd 1410 3.jpg



Αίσθηση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι στην συνεδρίαση δεν παραβρέθηκαν οι πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι του κόμματος Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top