ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Τι απαντά ο Σταθάκης για το αν είναι ο καταθέτης του ενός εκ. ευρώ

«Περιμένετε να γίνει ο έλεγχος» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR:  Τι απαντά ο Σταθάκης για το αν είναι  ο καταθέτης του ενός εκ. ευρώ
«Δεν μπορώ σύμφωνα με το νόμο να κάνω οποιαδήποτε δήλωση για το θέμα προτού γίνει έλεγχος» απάντησε χαμογελαστός ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης στον κοινοβουλευτικό συντάκτη του Star Αντώνη Αντωνόπουλο, όταν εκείνος τον ρώτησε αν είναι ο κάτοχος του λογαριασμού με την κατάθεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που φέρεται να μην έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης, ο έλεγχος θα γίνει από τη Βουλή. «Να περιμένετε σε λίγες ημέρες που θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τότε θα φανεί» τόνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει συνεδριάσει η επιτροπή πόθεν έσχες, στην οποία θα προσκληθεί και η πρώην αρμόδια αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χαραλαμπίδου, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη της.

Νωρίτερα ο κ. Σταθάκης είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Αν και αρχικά δεν δόθηκαν διευκρινίσεις, στη συνέχεια αναφέρθηκαν σαν λόγος της συνάντησης θέματα αρμοδιότητας του κ. Σταθάκη, όπως τα κόκκινα δάνεια, οι φαρμακοβιομηχανίες και η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top