Μητσοτάκης: «Δεν είμαστε κόμμα που συμβιβάζεται με το 28%»

«Είμαστε κόμμα εξουσίας»

​Υπέρ της διεξαγωγής δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ τάχθηκε ο Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον Real Fm, σημειώνοντας ότι η ΝΔ είναι κόμμα εξουσίας.

«Ο κόσμος σήμερα δεν υπακούει σε κελε��σματα και όποιος νομίζει ότι ελέγχει μεγάλες μερίδες ψηφοφόρων είναι βαθιά νυχτωμένος», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Οι πολίτες έχουν την αυτονομία, έχουν την άποψή τους. Θα έρθουν να ψηφίσουν γι’ αυτόν που θεωρούν καλύτερο για πρόεδρο της ΝΔ και βεβαίως, εμμέσως και γι’ αυτόν που πιστεύουν ότι μπορεί να οδηγήσει το κόμμα σε μία εκλογική νίκη».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε τέλος ότι «είμαστε κόμμα εξουσίας. Δεν είμαστε κόμμα που συμβιβάζεται με το 28%. Δεν είμαστε κόμμα που εύκολα συμβιβάζεται με την αντιπολίτευση. Θέλουμε να κερδίσουμε τον κ. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές, αλλά όχι μόνο για να κερδίσουμε και να έρθουμε στην εξουσία, αλλά κυρίως για να κυβερνήσουμε καλά. Και για να μπορέσουμε να κυβερνήσουμε καλά πρέπει να βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας, διότι οι καλές κυβερνήσεις χτίζονται στην αντιπολίτευση και όχι στην κυβέρνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top