Άρχισαν τα όργανα: Ανοιχτό να επιστρέψει στη ΝΔ ο Ν. Νικολόπουλος

Θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – Ποιον υποψήφιο στηρίζει για αρχηγό της ΝΔ

Άρχισαν τα όργανα: Ανοιχτό να επιστρέψει στη ΝΔ ο Ν. Νικολόπουλος

​Φαίνεται ότι ο Ν. Νικολόπουλος δεν πήρε καθόλου καλά το γεγονός ότι ούτε αξιοποιήθηκε στην κυβέρνηση, αλλά ούτε και προτάθηκε για αντιπρόεδρος της Βουλής, με αποτέλεσμα σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 να στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ.

«Ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα», είπε ο κ. Νικολόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη ΝΔ και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν έκρυψα ποτέ ότι ήμουν και είμαι αποστασιοποιημένος από μια Νέα Δημοκρατία που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και που οδήγησε τουλάχιστον 10% σαν κι εμένα να είμαστε εκτός. Εγώ πήρα τη δάδα που πέταξε στα υπόγεια της ΝΔ ο Α. Σαμαράς και την έκανα σύμβολο του μικρού κόμματος που ηγούμαι».

Μάλιστα, δεν έκρυψε και την προτίμησή του για έναν από τους τέσσερις υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ, τονίζοντας ότι ο Α. Τζιτζικώστας είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει την ανανέωση στο κόμμα.

«Δεν σας κρύβω ότι εκείνο που ακούω και το ακούω σαν βουή και απορώ που δεν το ακούει ο φίλος μου ο Κ. Καραμανλής, είναι ότι είναι μακράν μπροστά ο Α. Τζιτζικώστας. Ότι στέλνει ένα μήνυμα ο κόσμος, πως θέλει ό,τι τον πλήγωσε τα προηγούμενα χρόνια να το βάλει στην άκρη», είπε.

Όσον αφορά τέλος στη στάση που θα κρατήσει μέσα στη Βουλή, ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όμως θα κρατήσει κριτική στάση απέναντι στα μέτρα που θα φέρει στη Βουλή και θα δει ποια θα ψηφίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top