Η παρατήρηση του Νικήτα Κακλαμάνη στον Αλέξη Τσίπρα κατά την ορκωμοσία

Τα πηγαδάκια, οι χειραψίες και οι γυναικείες παρουσίες

Η παρατήρηση του Νικήτα Κακλαμάνη στον Αλέξη Τσίπρα κατά την ορκωμοσία

​Με μία παρατήρηση από το προεδρείο της Bουλής ξεκίνησε για τον Αλέξη Τσίπρα η νέα κοινοβουλευτική περίοδος.

Λίγα λεπτά πριν από την ορκωμοσία, ο Νικήτας Κακλαμάνης που εκτέλεσε χρέη προέδρου, προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη, ζητώντας από τους συναδέλφους του βουλευτές να καθίσουν στα έδρανα και να ηρεμήσουν προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία.

Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε και το τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και του έκανε... παρατήρηση. «Κύριε πρωθυπουργέ, έχετε κάνει πηγαδάκι!», του είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Και οι παρατηρήσεις συνεχίστηκαν αυτή τη φορά σε όλους τους βουλευτές «Παρακαλώ ησυχία» σημείωσε ο κύριος Κακλαμάνης.

Από την ορκωμοσία όμως δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια με πρώτο και καλύτερο αυτό του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τον Πανό Καμμένο τον Δημήτρη Κουτσουμπα, την Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ αστειευόταν με τους βουλευτές του κόμματος του όπως με το Γιώργο Βαρεμένο. Ο Κώστας Καραμανλής χαιρετούσε τους συναδέλφους του ενώ ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να καθίσει στα τελευταία έδρανα.

Αυτές όμως, που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι κυρίες του ελληνικού Κοινοβουλίου. Μπορεί να είναι 57 στο σύνολο αλλά σήμερα έβαλαν τα καλά τους και εντυπωσίασαν. Άσπρο φόρεμα συνδυασμένο με μπλε γόβες φόρεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Στα άσπρα ντύθηκε και η Φώφη Γεννηματά ενώ φωτιά στα κόκκινα ήταν η βουλευτής του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου. Στα μαύρα ήταν η Άννα Καραμανλή και η Έλενα Ράπτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα highlights της ορκωμοσίας: Τα φορέματα, οι χειραψίες και οι selfies του Φίλη

Ζαλίστηκαν…με το ντεκολτέ της βουλευτίνας-Τα είδαν όλα αν και είχαν ακόμη την τσίμπλα στο μάτι!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top