Τσακαλώτος-Χουλιαράκης και Δραγασάκης συναντήθηκαν με ένα απ’τα μεγάλα "κεφάλια" της Κομισιόν

Τεχνική βοήθεια από την Eυρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε το ΥΠΟΙΚ

O υπουργός Οικονομικών κ.Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Χουλιαράκης, συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή της υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μάρτεν Φερβέϊ, σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών.

Το επιτελείο συναντήθηκε στο γραφείο του ΥΠΟΙΚ και συζήτησε το πλαίσιο συνεργασίας για την παροχή τεχνικής βοήθειας τόσο για το επόμενο διάστημα όσο και μακροπρόθεσμα.

Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι θέλει να αξιοποιήσει την τεχνική υποστήριξη της Κομισιόν σε κρίσιμους τομείς όπως η φορολογία, η δημόσια διοίκηση, η υγεία κλπ. ενώ από την πλευρά τους και οι δανειστές θεωρούν πολύ σημαντική για την επιτυχία του προγράμματος την παροχή τέτοιου είδους βοήθειας.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση ήταν παρών ο Γ.Γ.Συντονισμού της Κυβέρνησης κ. Δ.Παπαγιαννάκος, που εκπροσώπησε τον υπουργό Επικρατείας κ.Αλέκο Φλαμπουράρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top