Τρίλεπτη συζήτηση είχαν Ομπάμα- Τσίπρας για το μεταναστευτικό και την οικονομική κρίση

Φορτωμένο το πρόγραμμα του πρωθυπουργού και σήμερα

Τρίλεπτη συζήτηση είχαν Ομπάμα- Τσίπρας για το μεταναστευτικό και την οικονομική κρίση

​Τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) συναντήθηκαν και πάλι Μπάρακ Ομπάμα και Αλέξης Τσίπρας, μετά το πρώτο τετ α τετ που είχαν.

Οι δυο άντρες συζήτησαν για περίπου τρία λεπτά στο δείπνο που παρέθεσε ο πλανητάρχης προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην 70η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα ανάμεσα τους ήταν φιλικό ενώ η κουβέντα τους κινήθηκε γύρω από την μεταναστευτική αλλά και την οικονομική κρίση.

Στο δείπνο βρέθηκαν τόσο η Μισέλ Ομπάμα όσο και η Μπέτυ Μπαζιάνα, οι οποίες γνωρίστηκαν, ενώ έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Αυτό, μάλιστα, που έκανε τρομερή εντύπωση στον Έλληνα πρωθυπουργό και το ανέφερε ήταν το ύψος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ…

Ο κ. Τσίπρας είχε, επίσης, συναντήσεις με την πρόεδρο της Βραζιλίας και τους προέδρους Κίνας, Αιγύπτου, Ισημερινού και Βενεζουέλας.

Στόχος της επίσκεψης του στην Νέα Υόρκη είναι να παρουσιάσει με κάθε ευκαιρία την ανάγκη ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, αλλά και την διάθεση της Αθήνας να προσελκύσει και να βοηθήσει τις ξένες επενδύσεις.

Σήμερα είναι προγραμματισμένες οι πολύ σημαντικές συζητήσεις με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν , με τον Τούρ��ο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top