Σαν άλλος… "Άγιος Βασίλης" πήγε στο Άμυνας ο Καμμένος: Δεν θα γίνουν μειώσεις και απολύσεις

Δεσμεύσεις και για τις αποδοχές στις ΕΔ κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής

Σαν άλλος… "Άγιος Βασίλης" πήγε στο Άμυνας ο Καμμένος: Δεν θα γίνουν μειώσεις και απολύσεις

​«Ήταν σημαντικό που ανανεώσαμε την λαϊκή εντολή. Θα συνεχίσουμε στην πολιτική που χαράξαμε» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Είναι ύψιστη τιμή να αναλαμβάνω και πάλι ��α καθήκοντα του υπουργού Εθνικής Άμυνας» είπε και έδωσε τα εύσημα στον πρώην υφυπουργό του υπουργείου τον κ.Νίκο Τόσκα, αλλά και στον υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Ιωάννη Γιάγκο.

«Ήταν τιμή μας που ο κύριος Γιάγκος χειρίστηκε τα θέματα του υπουργείου με απόλυτη δικαιοσύνη και ουδετερότητα και με ιδιαίτερη μέριμνα προς το προσωπικό» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα ζητήσουμε την συνδρομή των επιτελείων για την αναμόρφωση των ενόπλων δυνάμεων, την εξοικονόμηση πόρων, την αλλαγή της δομής όπου χρειάζεται, προκειμένου να κάνουμε πιο ευέλικτη την λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων» πρόσθεσε.

Προτεραιότητα του, όπως είπε, είναι να τακτοποιήσει το θέμα των περικοπών των στρατιωτικών, που δεν μπόρεσε να υλοποιήσει κατά την προηγούμενη θητεία του, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί ο προϋπολογισμός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Αν μειωθεί κατά έναν (σσ ανθρώπους)… αυτός θα είμαι εγώ» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα της παραμεθορίου, ο κ.Καμμένος διαβεβαίωσε ότι η πρώτη πράξη, που θα υπογράψει θα είναι να δοθούν αυτά τα χρήματα. «Θα κόψουμε οτιδήποτε άλλο υπάρχει, ακόμη κι από το γραφείο του πρωθυπουργού», τόνισε .

Αναφερόμενος στο θέμα των προμηθειών, ο κ.Καμμένος υπογράμμισε ότι «η διαφθορά χτυπήθηκε και θα συνεχίσει να χτυπιέται… Δεν θα επιτρέψουμε πλέον σε αυτόν τον ιερό τόπο των ενόπλων δυνάμεων να υπάρχει καμία σκιά, όποιος κι αν είναι αυτός, όπου κι αν ανήκει, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται».

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top