«Φαρμάκι» από Die Welt για εκλογή Τσίπρα: Στους Έλληνες αρέσει η πλάνη!

«Πως γίνεται ένας λαός να παραπλανάται όταν βλέπει την αλήθεια;»

«Φαρμάκι» από Die Welt για εκλογή Τσίπρα: Στους Έλληνες αρέσει η πλάνη!

«Φαρμάκι» για τους Έλληνες στάζει η Die Welt με αφορμή την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, με την γερμανική εφημερίδα να υποστηρίζει πως η μόνη εξήγηση είναι ότι… «τους αρέσει η πλάνη»!

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους του τον Ιανουάριο τον ουρανό με τ' άστρα και από τη σκοπιά των ψηφοφόρων του πέτυχε σε σχεδόν όλα τα κεντρικά θέματα το αντίθετο. Οι Έλληνες του είχαν δώσει την ψήφο τους για να πετάξει την τρόικα έξω από τη χώρα, να σταματήσει τη λιτότητα και να βγάλει τον λαό από την εξαθλίωση. Τίποτα από όλα αυτά δεν πέτυχε» γράφει η Die Welt.

«Το εκπληκτικό είναι ότι οι Έλληνες δεν καταλογίζουν τίποτα από αυ��ά στον πρωθυπουργό τους, παρ' όλο που φέρει ξεκάθαρα την ευθύνη. Πώς γίνεται ένας λαός που βρίσκεται στον έκτο χρόνο της κρίσης να παραπλανάται ενώ βλέπει την αλήθεια;» προσθέτει η γερμανική εφημερίδα και καταλήγει: «Η νέα εντολή για τον Τσίπρα επιτρέπει μόνο ένα συμπέρασμα: οι ψηφοφόροι θέλουν την πλάνη, διαφορετικά δεν μπορούν να αντέξουν τη διάσταση της καταστροφής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top