Ω γέροντα ο… Νικολόπουλος! Έγινε μαλλιά κουβάρια με Μαύρο και Μητσοτάκη!

Αν και υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ, μάλωνε για τη ΝΔ!-ΒΙΝΤΕΟ

Ω γέροντα ο… Νικολόπουλος! Έγινε μαλλιά κουβάρια με Μαύρο και Μητσοτάκη!

​Αφορμή για καυγά έψαχνε ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, στον εκλογικό μαραθώνιο του Star Channel .

Αρχικά τσακώθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της MRB, Δ.Μαύρο για τις δημοσκοπήσεις που προεκλογικά έδειχναν τους ΑΝΕΛ να μένουν εκτός Βουλής, πράγμα που τελικά δεν έγινε όπως δείχνει η τελική εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από την Singular Logic.

«Πρέπει να πάρουν τα ψαλίδια από τις κομμώτριες. Αν ήμουν επιχειρηματίας δεν θα σας καλούσα ποτέ, ή θα αλλάξετε δουλειά ή θα λέτε αλήθεια. Αρκετά κάνατε τις κομμώτριες» είπε φωνάζοντας ο κ.Νικολόπουλος στον κ.Μαύρο.

«Εκτίθεστε εσείς» είπε ο κ.Μαύρος, με τον κ.Νικολόπουλο να συνεχίζει σε έντονο ύφος να του λέει «Όλη η Ελλάδα γελάει μαζί σας».

Στην συνέχεια ο κ.Νικολόπουλος έγινε "μαλλιά κουβάρια" με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Κυρ.Μητσοτάκη, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Κυριακό η παράταξη μας (σσ η ΝΔ-παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ) 30% έχει; Εγώ γεννήθηκα στη ΝΔ!!! Ο πατέρας σου πήρε 48%, ο Καραμανλής 42%. Εμείς έχουμε δώσει την ζωή μας και το αίμα μας, εσύ προσωπικά με τις απολύσεις το κατάντησες έτσι» είπε εκνευρισμένος ο κ.Νικολόπουλος.

«Έχετε πάρει βόλτα όλα τα κόμματα. Δεν μιλάω με γυρολόγους της πολιτικής» είπε ο κ.Μητσοτάκης, ζητώντας από τον κ.Χατζηνικολάου να επαναφέρει στην τάξη τον κ.Νικολόπουλο.

Τι θα έλεγε άραγε ο γέροντας …. αν έβλεπε τον κύριο Νικολόπουλο να εκφράζεται έτσι δημόσια;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top