Μια ΦΩΤΟ… χίλιες λέξεις ανέβασε ο Βαρουφάκης λίγο πριν τις εκλογές

Πίσω από τις λέξεις… κρύβεται ο Αλέξης;

Μια ΦΩΤΟ… χίλιες λέξεις ανέβασε ο Βαρουφάκης λίγο πριν τις εκλογές

​Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί πίνουν και γλεντάνε απολαμβάνοντας χαλαρά με γνωστούς και φίλους το τέλος της προεκλογικής περιόδου, ο Γιάνης Βαρουφάκης στέλνει τα δικά του μηνύματα στους ψηφοφόρους μέσω twitter!

Ακολουθώντας την ρήση που λέει πως «μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις» ο πρώην υπουργός Οικονομικών υπενθυμίζει στους Έλληνες όλα όσα έγιναν και όλα όσα δεν έγιναν μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, που οδήγησε στην παραίτηση του ίδιου, στις 17ωρες διαπραγματεύσεις του Αλέξη Τσίπρα με τους εταίρους και τελικά στο... τρίτο μνημόνιο με τα σκληρά μέτρα!

13-iouliou.jpg

«Μια εικόνα πλούσια νοήματος εν όψει Κυριακής. Το ημερολόγιο έδειχνε 13 Ιουλίου», έγραψε ο κ.Βαρουφάκης, ως λεζάντα στη φωτογραφία από το εσωτερικό του δραματικού για τους Έλληνες Eurogroup, που διεξήχθη λίγες ώρες μετά την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης.

Στην φωτογραφία που twittαρε o κ.Βαρουφάκης απεικονίζονται ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χαμογελαστός και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ με τον υπουργό Οικονομικών της Σλοβακίας, Πίτερ Κάζιμιρ, σε μεταξύ τους χειραψία, ενώ έχουν σκάσει στα γέλια.

Υπενθυμίζουμε ότι όσο οι κύριοι χαμογελούσαν για το τρίτο μνημόνιο στην Αθήνα... στην Ελλάδα υπήρχαν: τεράστιες ουρές έξω από τα ATM, συνταξιούχοι σε απόγνωση, επιχειρήσεις που έβαζαν λουκέτα, γιατί δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και πολλά άλλα που μόνο γέλιο δεν προκαλούν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top