Πέφτει το βράδυ η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας

Που θα γίνουν οι τελευταίες ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Πέφτει το βράδυ η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας
Πέφτει σήμερα η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων για τις κοινοβουλευτικές εκλογικές της 20ης Σεπτεμβρίου, με τις τελευταίες ομιλίες ή προεκλογικές εκδηλώσεις των αρχηγών τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Στην ομιλία του κ. Τσίπρα σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πιέρ Λοράν, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, ο Γκρέγκορ Γκίζι, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Die Linke, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, επικεφαλής των Ποδέμος και η Σκά Κέλερ από τους Ευρωπαίους Πράσινους.

Σε γυναίκες θα μιλήσει στις 5.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Κάραβελ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μία ημέρα μετά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα (πλατεία Ομόνοιας) . Η εκδήλωση έχει θέμα : « Η Ελλάδα Μπροστά: Η γυναίκα στο επίκεντρο».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει στις 9 μμ στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος, στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός».

Στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», θα μιλήσει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, στις 7.30 μ.μ.

Στην Πάτρα επίσης, στην πλατεία Γεωργίου, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 8.30 μ.μ. ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη), θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογικ�� ομιλία του στις 7.30 μ.μ. ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top