Μιχαλολιάκος: Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα

"Η Χρυσή Αυγή θα βγει τρίτη στις εκλογές"

Μιχαλολιάκος:  Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα

​«Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε. Αλλά η ποινική ευθύνη δεν υπάρχει». Αυτό δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στον Real fm ,δύο χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται, γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος προέβη σε μία καταδικαστέα πράξη;» διερωτήθηκε ο κ.Μιχαλολιάκος, καταγγέλλοντας ότι πίσω από την δικαστική υπόθεση υπάρχει... έντονο πολιτικό χρώμα και πολιτικές παρεμβάσεις.

Στο ερώτημα «αν την έστησαν στην Χρυσή Αυγή» ο κ.Μιχαλολιάκος είπε «βεβαίως ο ...Σαμαράς και το κύκλωμα του Σαμαρά».

«Η δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε την απόφαση της, όποια και αν είναι» τόνισε ο γγ της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση.

Ο κ.Μιχαλολιάκος εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αν και θα έχει υποστεί φθορά θα βγει πρώτος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Πιστεύω οπωσδήποτε ότι θα υποστεί φθορά ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό προκύπτει και από τις πολιτικές έρευνες που έχουν δημοσιευτεί, κι αυτό είναι φυσικό. Αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ούτως ώστε να στερήσει την πρώτη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως, πάλι, δείχνουν οι πολιτικές έρευνες. Η Ν.Δ. έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια υπό την ηγεσία του κ. Μεϊμαράκη, αλλά είναι νωπή η διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου την οποία στις προηγούμενες εκλογές απαξίωσε ο ελληνικός λαός και έφερε στη δεύτερη θέση», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στον Real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ.Μιχαλολιάκος εκτίμησε ότι το κόμμα του θα λάβει την τρίτη θέση.

«Έχω τη γνώμη, η οποία προκύπτει όχι μόνο από τις πολιτικές έρευνες, αλλά και από πολλά άλλα στοιχεία, την επαφή μου με τον λαό, τις διάφορες ομιλίες που έχω κάνει, ότι θα είναι στην τρίτη θέση» τόνισε.

Σε ανακοίνωση της μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του κ. Μιχαλολιάκου, η Χρυσή Αυγή αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καταγγέλλουμε την αλλοίωση των λεγομένων και την απομόνωση της εν λόγω φράσης για δημιουργία εντυπώσεων».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top