Άλλα έλεγε τον Ιούνιο και άλλα λέει τώρα ο Λαπαβίτσας περί δελτίων στα τρόφιμα

Επιμένει πως η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην δραχμή

Άλλα έλεγε τον Ιούνιο και άλλα λέει τώρα ο Λαπαβίτσας περί δελτίων στα τρόφιμα

​«Μόνο αν επιστρέψουμε στη δραχμή,θα δούμε σαν χώρα προκοπή». Αυτό εξακολουθεί να πιστεύει ο υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Κώστας Λαπαβίτσας.

Μιλώντας στα "parapolitika 90,1" ο πρώην «σύντροφος» του Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε πως «το ακροατήριο της Λαϊκής Ενότητας δεν έχει περιοριστεί καθόλου και ακούει με προσοχή πως μπορεί να υλοποιηθεί η μετάβαση σε νέα δραχμή».

Ο κ.Λαπαβίτσας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ για «δελτίο στα τρόφιμα» αν υπάρξει νέο νόμισμα, αποδίδοντας αυτές τις δηλώσεις σε κάποιους «καλοθελητές που είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Για τον κ.Λαπαβίτσα η μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα είναι «δύσκολη, αλλά ευκολότερη σε σχέση με το μνημόνιο, που έχει επιβληθεί την τελευταία 5ετία».

Τον περασμένο Ιούνιο βέβαια ο κ.Λαπαβίτσας, αναφερόμενος στο δελτίο για τρόφιμα, έλεγε «Έχουμε τέσσερις μήνες. Σε αυτούς τους τέσσερις μήνες θα μπορούμε να πάρουμε όλα τα είδη δράσης για να προετοιμαστούμε. Η Ελλάδα είναι στη μέση μιας ανθρωπιστικής κρίσης. Υπάρχει ήδη δελτίο στη χώρα, μόνο που περνάει μέσα από το πορτοφόλι. Μεγάλα τμήματα του πληθυσμού δεν έχουν αρκετά χρήματα για να φάνε, υπάρχουν εκείνοι που στηρίζονται σε φυλλάδια και στα λεγόμενα κοινωνικά παντoπωλεία, με άλλα λόγια μέρη όπου τα τρόφιμα είναι διαθέσιμα σε χαμηλές τιμές και ούτω καθεξής. Ναι, αυτά είναι μηχανισμοί με δελτία, που υπάρχουν ήδη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top