Σακελλαρίδης: Δεν θεωρώ σοβαρό το θέμα του Φλαμπουράρη

«Είναι τυχαίο ότι το θέμα βγήκε τώρα προεκλογικά;»

Σακελλαρίδης: Δεν θεωρώ σοβαρό το θέμα του Φλαμπουράρη

«Δεν θεωρώ σοβαρό το θέμα Φλαμπουράρη. Είναι απολύτως πειστικές οι εξηγήσεις του, ήταν μέτοχος σε τεχνική επιχείρηση» δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον Σκάι.

«Από 'κει και πέρα, είχε κάθε δικαίωμα να συμμετέχει σε διαγωνισμούς. Ασκούσε επί πολλές δεκαετίες το επάγγελμα του μηχανικού. Αποσύρθηκε από την επιχείρηση όταν έγινε υπουργός και ήταν μειοδότης του έργου στην Πελοπόννησο» πρόσθεσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Σακελλαρίδης σχολίασε ότι «δεν είναι τυχαίο που το θέμα βγήκε τώρα, προεκλογικά», ενώ πρόσθεσε ότι «και για τον κ. Μεϊμαράκη έχουν ακουστεί πράγματα, την υπόθεση για τα υποβρύχια, αλλά δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να στηθεί πάνω σε αυτό το θέμα η αντιπαράθεση». Παράλληλα, τόνισε ότι αν υπάρχει παράβαση νόμου από τον κ. Φλαμπουράρη, «δέχομαι κάθε κριτική».

Όσον αφορά την τηλεμαχία της Δευτέρας, ο κ. Σακελλαρίδης σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και «πειστικός ήταν, και είχε και τον αέρα, μια χαρά υπερασπίστηκε και αυτά που έγιναν και αυτά που μπορούν να γίνουν. Περιέγραψε το όραμά του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top