Χοντρός καυγάς της Κωνσταντοπούλου με Σαράφογλου και Πρετεντέρη!

Επίθεση με κατηγορίες για ψέματα και διαστρέβλωση από την Πρόεδρο της Βουλής

Χοντρός καυγάς της Κωνσταντοπούλου με Σαράφογλου και Πρετεντέρη!

«Δεν θέλω να πάρει διαστάσεις αντιπαράθεσης ή μονομαχίας η αποψινή συζήτηση. Δεν έχει κανένα νόημα – Αρκεί να λέμε την αλήθεια και να μη λέμε παραμύθια στον ελληνικό λαό από αυτά που λέει συνήθως το δελτίο σας».

Με αυτό το διάλογο ξεκίνησε την παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η Ζωή Κωνσταντοπούλου και –όπως καταλαβαίνετε- η συνέχεια δεν ήταν απλά ανάλογη αλλά ακόμη πιο… «καυτή»!

Οι αντιδράσεις των δημοσιογράφων, δεν έκαναν την κα Κωνσταντοπούλου να ρίξει τους τόνους. Αντίθετα άρχισε να μιλά για «λάσπη από το κανάλι σας» και επιτέθηκε ευθέως στον Γιάννη Πρετεντέρη για τη ρητορική του για το χρέος, κατηγορώντας τον για συνειδητά ψέματα!

«Εχετε ευθύνη για την εξαπάτηση του λαού. Λέγατε ότι το χρέος είναι βιώσιμο» είπε η κα Κωνσταντοπούλου, η οποία χαρακτήρισε τον κ. Πρετεντέρη «αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο», τον ρώτησε αν γράφει ο ίδιος τα άρθρα του και κατηγόρησε το Mega ότι της κάνει αντιπολίτευση!

«Δεν είστε κυβέρνηση κα Κωνσταντοπούλου για να σας κάνουμε αντιπολίτευση» απάντησε ο κ. Πρετεντέρης.

«Μη δείχνετε τόσο πανικό» είπε η κα Κωνσταντοπούλου, ζητώντας αυτοκριτική από την κα Σαράφογλου για το γεγονός ότι «λέγατε ότι οι περισσότερες κοινωνικές δυνάμεις ήταν υπέρ του “ναι” στο ��ημοψήφισμα».

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega αφού έκανε αρκετές προσπάθειες για να μιλήσει (η κα Κωνσταντοπούλου μιλούσε στη φωνή της) είπε ότι έδωσε το λόγο στις κοινωνικές ομάδες και εκφράστηκαν οι ίδιες.

Από τη «μήνιν» της κας Κωνσταντοπούλου δεν γλίτωσε ούτε ο κ. Ευαγγελάτος, τον οποίο κατηγόρησε ότι έχει αρκετές φορές παραποιήσει δηλώσεις της.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top