Τι είπαν αποχωρώντας από την ΕΡΤ οι αρχηγοί – Έντονες αιχμές για ΕΡΤ από Μεϊμαράκη

«Έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε και πως συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ»

Τι είπαν αποχωρώντας από την ΕΡΤ οι αρχηγοί – Έντονες αιχμές για ΕΡΤ από Μεϊμαράκη

Με έντονες αιχμές κατά της διοίκησης της ΕΡΤ αποχώρησε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης από το ραδιομέγαρο της δημόσιας τηλεόρασης.

«Ήταν ένας καλός διάλογος που θα μπορούσε να γίνει και άλλη μέρα, και αύριο και μεθαύριο, και αν είχαμε άλλη μία εβδομάδα προεκλογική θα μπορούσαμε να συζητήσουμε ακόμη περισσότερο και να ενημερωθούν οι πολίτες. Και αν η διοίκηση της ΕΡΤ συμπεριφερόταν σωστά, θα είχαμε καλύτερο ντιμπέιτ» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Απαντώντας σε ερώτηση «για το ύψος λέτε;», είπε: «Όχι μόνο, και από το πρωί. Έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε, πως συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ. Εγώ ενημέρωσα πάντως στο διάλειμμα. Ό,τι και να κάνει, η ΝΔ θα πάει μπροστά».

Οι αιχμές του κ. Μεϊμαράκη αφορούσαν και ένα δημοσίευμα εφημερίδας κατά του ίδιου το οποίο σχολιάστηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ την Δευτέρα, με τον πρόεδρο της ΝΔ να θεωρεί ότι δεν θα γινόταν κάτι αντίστοιχο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας: Ο λαός έβγαλε συμπεράσματα

«Μας δόθηκε η δυνατότητα να ανταλλάξουμε θέσεις και απόψεις και να συγκρουστούμε. Έγινε μία ουσιαστική συζήτηση. Ήταν μία διαδικασία που δεν έχει ξαναγίνει. Τα προηγούμενα ντιμπέιτ των δυο διεκδικητών της πρωθυπουργίας ήταν πιο στημένα και αυτή την διαδικασία πρέπει να τη συνεχίσουμε με πιο ανοιχτό διάλογο» είπε από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ότι αυτή τη φορά δεν πρέπει να έμεινε δυσαρεστημένος ο κόσμος και πρόσθεσε: «Ο κόσμος είδε μια πιο ζωντανή διαδικασία απ' ότι την προηγούμενη εβδομάδα, όπου πράγματι ήταν σχεδόν στημένοι μονόλογοι. Νομίζω ότι έγινε μία συζήτηση ουσιαστική. Ο ελληνικός λαός έβγαλε κάποια συμπεράσματα».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην «καλή χημεία» με τον κ. Μεϊμαράκη, λέγοντας ότι υπάρχει πολιτικός πολιτισμός και από εκεί και πέρα κρίνει ο λαός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top