Δραγασάκης: «Δεν είναι επιλογή ο μεγάλος συνασπισμός»

Έκανε λόγο για τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Δραγασάκης: «Δεν είναι επιλογή ο μεγάλος συνασπισμός»

​«Ο “μεγάλος συνασπισμός” δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή, καθώς οι μεγάλες διαφορές μας με τη ΝΔ δεν το επιτρέπουν», δήλωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Δραγασάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο Fm».

Έφερε μάλιστα παράδειγμα για να στηρίξει την άποψή του αυτή το γεγονός ότι τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ υποστήριζαν ότι το χρέος είναι βιώσιμο, κάτι που πλέον συμφωνούν όλοι στην Ευρώπη ότι δεν ισχύει.

«Όλο το προηγούμενο διάστημα ζήσαμε μια περίοδο με πυκνά γεγονότα, έναν ιδιόμορφο πόλεμο. Στις εκλογές της Κυριακής ο λαός θα αποφασίσει ποια κυβέρνηση μπορεί να πάει μπροστά τη χώρα», είπε ο κ. Δραγασάκης και πρόσθεσε:

«Η αυτοδύναμη πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητά δεύτερη ευκαιρία, αλλά δυνατότητα να συνεχίσει στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών που ξεκίνησε».

Ο κ. Δραγασάκης υπογράμμισε επίσης ότι «πρέπει να συγκρουστούμε με τη διαφθορά, το πελατειακό κράτος, τη διαπλοκή» και τόνισε ότι για τα φαινόμενα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες.

«Δεν πρέπει κάποιοι να ανοίγουν "παράθυρο" για παρεμβολή "τρίτων" στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις. Η διαπραγμάτευση δεν τελείωσε, αλλά συνεχίζεται για μια σειρά ζητημάτων, μεταξύ αυτών και για το κορυφαίο ζήτημα του χρέους», συνέχισε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διευκρινίζοντας ότι «η ίδια η συμφωνία προβλέπει ότι εάν βελτιωθεί η εισπραξιμότητα του ΦΠΑ, μπορούν να μειωθούν οι συντελεστές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top