Mεταναστευτικό: Κάλεσε ΕΕ, ΗΠΑ, και Ρωσία να δράσουν ο Παυλόπουλος

Συνάντηση με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Mεταναστευτικό: Κάλεσε ΕΕ, ΗΠΑ, και Ρωσία να δράσουν ο Παυλόπουλος

​Την δραστηριοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο μεταναστευτικό ζήτησε για πολλοστή φορά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με την υπηρεσιακή υπουργό Τουρισμού Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί μόνη της να αντιμετωπίσει όλο αυτό το πρόβλημα, όπως ταιριάζει στις αρχές και τις αξίες του δυτικού πολιτισμού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε Ρωσία και ΗΠΑ.

«Με βάση το παράδειγμα της Ελλάδας οι μεγάλες δυνάμεις, μεταξύ των οποίων κυρίως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία, ελπίζω να αντιληφθούν ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται ο πόλεμ��ς στη Συρία» είπε ο κ.Παυλόπουλος

Η κα Πρωτοψάλτη από την πλευρά της, ενημερώνοντας τον κ.Παυλόπουλο για τα τρέχοντα θέματα του Υπουργείου, ανέφερε ότι φέτος η χώρα είχε αύξηση στον τουρισμό, ειδικά το πρώτο εξάμηνο ένα 20%.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και υπουργός εκτός από λόγια… έκανε και πράξεις στο θέμα του μεταναστευτικού, καθώς την περασμένη βδομάδα όντας συγκλονισμένη από τις τραγωδίες στην Μεσόγειο, διέθεσε την αμοιβή της από τις τρεις συναυλίες της σε Βεάκειο, Πάτρα και Μαραθώνα για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων αυτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top