Φλαμπουράρης: Μαγκωμένος στην αρχή ο Τσίπρας – Ο Μεϊμαράκης κάνει τον μάγκα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά πάνω από 4 μονάδες»

Φλαμπουράρης: Μαγκωμένος στην αρχή ο Τσίπρας – Ο Μεϊμαράκης κάνει τον μάγκα

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές με διαφορά άνω των 4 μονάδων εξέφρασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο ίδιος, ωστόσο, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συνεργαστεί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και εξέφρασε την ελπίδα να γίνει και πάλι κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Την επόμενη μέρα, τη βλέπω με μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία και μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η κοινοβουλευτική παρουσία των ΑΝΕΛ, ούτως ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι δεν θα έχουμε συνεργασία και δεν θέλουμε να έχουμε συνεργασία με δυνάμεις, οι οποίες κρατάνε την ίδια πολιτική, η οποία οδήγησε τα τελευταία σαράντα χρόνια τη χώρα σε αυτή την καταστροφή».

Ο κ. Φλαμπουράρης σχολίασε και το χθεσινό ντιμπέιτ λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας «ήταν λίγο μαγκωμένος στην αρχή αλλά στην πορεία πήρε φόρα», ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ: «Ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να κάνει τον μάγκα. Δεν είναι αυτά σοβαρά πράγματα. Το τι έχει πει για τον Τσίπρα, ούτε στα καφενεία δεν τα λένε αυτά. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος. Εγώ νομίζω κρίνεται από τον ελληνικό λαό».

Τέλος, άσκησε ήπια κριτική στον Πάνο Καμμένο αναφορικά με δήλωσή του για το μεταναστευτικό: «Για τον κ. Καμμένο, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η συνεργασία, την οποία είχαμε για έ��ι μήνες, ήταν άψογη. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ, όμως, για λαθρομετανάστες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top