Μητρόπουλος:ΧΘΕΣ έλεγε δεν θα'μαι υποψήφιος.ΣΗΜΕΡΑ είπε ΝΑΙ στην τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο

Με SMS είπε και ευχαριστώ στον Τσίπρα!

​Σουρεαλιστική… κωμωδία θυμίζει το «έργο», που παίζεται τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος αποδέχεται τελικά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση της λίστας για την εκλογική περιφέρεια Αττικής!!!

Μέχρι πριν λίγες ώρες η ιστορία με το αν θα είναι ή όχι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ εξελισσόταν σε θρίλερ, όλα όμως άλλαξαν όταν η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ής Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί, με τον Πάνο Σκουρλέτη να εμφανίζεται ως ο «αντικαταστάτης» του Μητρόπουλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εισήγηση προκάλεσε αρχικά την αντίδραση του κ.Μητρόπουλου, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε πως δεν αποδέχεται την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμεν�� να αλλάξει πολιτική στέγη μετά τις κάλπες!

Αυτά όλα ...την Παρασκευή το βράδυ, γιατί το πρωί του Σαββάτου, όλα ως δια μαγείας άλλαξαν με τον κ.Μητρόπουλο, να κάνει νέες δηλώσεις και να αποδέχεται τελικά την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο!

Το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στην “Κοινωνία Ώρα Μega”, ο κ.Μητρόπουλος προσπάθησε να δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης του μέσα σε λίγες ώρες, λέγοντας «Εξέφρασα την παραδοξότητα ότι έχοντας εκλεγεί ως πρώτος στην Περιφέρεια είναι παράδοξο να τοποθετηθώ στην τελευταία θέση, αλλά όταν έκανα αυτή τη δήλωση-βράδυ Παρασκευής-, είχα ήδη στείλει μήνυμα στην ηγεσία, που έλεγε “Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σας τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος"»

«Θεωρώ ότι και αυτή η πρόταση είναι τιμητική και με αυτή τη θέση θα εκφράσω τον πολύπαθο λαό, που με τίμησε» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος, διευκρινίζοντας πάντως σε άλλο σημείο της συνέντευξής του πως η τελευταία θέση είναι τιμητική για εκείνον, αλλά όχι για την ηγεσία.

Μετά από αυτά, δεν αποκλείεται να δούμε τον κύριο Μητρόπουλο σε λίγες ώρες να στέλνει μήνυμα στον ...Λαφαζάνη, εκπλήσσοντας τους …. ψηφοφόρους, όπως θα γινόταν σε μια σουρεαλιστική κωμωδία, όπου συμβαίνουν παράξενα περιστατικά για να προκαλέσουν την έκπληξη, το γέλιο και το κλάμα του αποδέκτη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top