ΑΝΕΛ: Εκτός ψηφοδελτίων ο Παύλος Χαϊκάλης-ΔΕΝ έπεισε τον Καμμένο για την offshore!

"Ο Σόιμπλε ήθελε Grexit για να μείνουν εδώ οι πρόσφυγες"

ΑΝΕΛ: Εκτός ψηφοδελτίων ο Παύλος Χαϊκάλης-ΔΕΝ έπεισε τον Καμμένο για την offshore!

​Οι εξηγήσεις του Παύλου Χαϊκάλη για την offshore εταιρεία στην Κύπρο φαίνεται πως δεν έπεισαν τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τον γνωστό ηθοποιό εκτός των ψηφοδελτίων του κόμματος. Αυτό δήλωσε ο κ.Καμμένος σε συνέντευξη του στον Alpha.

Ο κ.Καμμένος είπε ότι συναντήθηκε μαζί του και εκτίμησε ότι η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας έπρεπε να είχε λάβει απόφαση.

Όπως ανέφερε, ο κ.Χαϊκάλης του παρουσίασε έγγραφα, ωστόσο όπως τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, από τη στιγμή που η υπόθεση με την off shore δεν έχει ξεκαθαρίσει, ο γνωστός ηθοποιός θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων.

Δεσμεύτηκε ωστόσο πως αν ο πρώην υπουργός δικαιωθεί, τότε θα αποκατασταθεί από τους ΑΝΕΛ.

Στο ερώτημα αν θα επέστρεφε στη Νέα Δημοκρατία, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα έχει αλλοιωθεί.

«Πρέπει να αλλάξει ο κ.Μεϊμαράκης... ο Κώστας Καραμανλής ή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν θα έλεγαν ποτέ τη λέξη "αυτοφωράκιας"», σημείωσε ο κ.Καμμένος.

Όπως ανέφερε, η Νέα Δημοκρατία εξελίχθηκε σε «συνήγορο» του ΠΑΣΟΚ. «Σε αυτό το κόμμα δεν μπορώ να επιστρέψω», υπογράμμισε και τόνισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τον κ.Βενιζέλο.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, ο κ.Καμμένος είπε ότι πάντα βγάζουν τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής, ενώ τόνισε ότι «έπεσαν έξω και με το δημοψήφισμα».

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήθελε Grexit, για να μείνουν τρία εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Όπως διευκρίνισε, αυτός ήταν ο κύριος λόγος που «αποφασίσαμε να πυροβολήσουμε ��α πόδια μας, τα κόμματά μας και τη συνείδησή μας, για να μην πυροβολήσουμε την Ελλάδα».

Ο κ.Καμμένος τόνισε την ανάγκη η Λέσβος να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top