Εκλογές+Διάσημοι:Από τα μοντέλα με μπικίνι έγινε στροφή σε πολιτικούς και στην επιστήμη!ΦΩΤO

Μετρημένοι στα δάχτυλα οι διάσημοι των επερχόμενων εκλογών!

Εκλογές+Διάσημοι:Από τα μοντέλα με μπικίνι έγινε στροφή σε πολιτικούς και στην επιστήμη!ΦΩΤO

​Χωρίς … χρυσόσκονη θα είναι όπως φαίνεται τα ψηφοδέλτια των κομμάτων εν όψει εκλογών. Η μόδα με τους διάσημους αστέρες, που αποτελούσαν «δόλωμα» για την προσέγγιση ψηφοφόρων φαίνεται πως έχει περάσει, με την στρατηγική των κομμάτων να στρέφεται στην αναζήτηση άλλων προσωπικοτήτων, που σχετίζονται καθαρά με την πολιτική, την οικονομία και την επιστήμη, παρά σε hot μοντέλα με μπικίνι!

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε πρόσφατα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε ότι τα σταριλίκια τελείωσαν, βάζοντας τέλος στα σενάρια ότι θα είναι υποψήφιοι ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος.
anel3.jpgnonidounia.jpg
Μαρία Καλαμπόρ Νόνη Δούνια
Οκτώ μήνες ήταν αρκετοί για να έρθουν τα πάνω κάτω στην επικοινωνιακή τακτική και το κυνήγι της ψήφου. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουάριου του 2015 δεν προλαβαίναμε να μετράμε celebrities! Η μικροβιολόγος και πρώην μοντέλο Μαρία Καλαμπόρ η τηλεπαρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια, ο γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας Μέμος Ιωάννου, οι ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος, Έφη Βενιάκη, Μάνια Παπαδημητρίου, Πάνος Σκουρολιάκος, Ελένη Γερασιμίδου, Κάτια Γέρου, Μαρία Κανελλοπούλου, Σοφία Κομηνέα, Γιώργος Γιαννόπουλος, Πηνελόπη Σταυροπούλου, Κορίνα Δαμουλιανή και Λίλα Καφαντάρη, η σεναριογράφος και ηθοποιός Άννα Χατζησοφιά, η τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, ο ηθοποιός και Δήμαρχος Στυλίδας Γκλέτσος, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, οι σκηνοθέτες Γιώργος Κασπίρης και Δημήτρης Μπουρνού και άλλοι ήταν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων!

Πλέον, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μόνο το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη έχει στα ψηφοδέλτια του ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος και της τέχνης. Στα ψηφοδέλτια, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνονται πρόσωπα όπως, ο ποιητής Γιώργος Χρονάς, οι ηθοποιοί Γιώτα Φέστα και Αντώνης Καφετζόπουλος, οι δημοσιογράφοι Ρίκα Βαγιάνη και Μαρία Νταλιάν. Επίσης, περιλαμβάνονται αθλητές, όπως οι πρώην μπασκετμπολίτες Κώστας Παταβούκας και Μέμος Ιωάννου, αλλά και ο πρώην προπονητής της εθνικής βόλεί Στελιος Προσαλίκας.

Βεβαίως, μέχρι να ανακοινωθούν επίσημες λίστες, δεν αποκλείεται να δούμε ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ και από τον χώρο της showbiz κάποιες προσχωρήσεις!

Δείτε επίσης:

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: Αλλαγές, ανατροπές και εκπλήξεις στις λίστες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ-ΒΙΝΤΕΟ

Συγκροτούν τα ψηφοδέλτιά τους και οργανώνουν τις περιοδείες τους ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top