Θεοδωράκης: «Τσίπρας και Μεϊμαράκης έχουν μολυνθεί από τη νόσο του παλαιοκομματισμού»

Τι λέει για το ρόλο του Ποταμιού την επομένη των εκλογών

Θεοδωράκης: «Τσίπρας και Μεϊμαράκης έχουν μολυνθεί από τη νόσο του παλαιοκομματισμού»

​Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και το Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπολύει σε συνέντευξή του ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ αναφέρεται και στο ρόλο που θα διαδραματίσει το Ποτάμι την επομένη των εκλογών.

«Μπορεί οι κ.κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης να είναι από αντίπαλα στρατόπεδα, έχουν όμως πολλές ομοιότητες. Και κυρίως μία: είναι και οι δύο τους παιδιά των κομματικών τους μηχανισμών. Ο κ. Μεϊμαράκης είναι 26 χρόνια βουλευτής και αρκετά χρόνια υπουργός και ο κ. Τσίπρας μεγάλωσε μέσα σε κομματικά γραφεία. Έχουν μολυνθεί από τη νόσο του παλαιοκομματισμού. Ελπίζω, πάντως, την κρίσιμη στιγμή, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να συγκρουστούν με τις αρρώστιες του παλαιού πολιτικού συστήματος, αλλιώς δε θα βρούμε άκρη», λέει, στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Θεοδωράκης.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτιμά πως δεν έχει κριθεί ακόμη η πρώτη θέση στις εκλογές, αλλά και πως είναι «αστείο» να μιλά κανείς για αυτοδυναμία, ενώ τονίζει πως ο λαός πρέπει να «κόψει τα φτερά των παλιών κομμάτων, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ κυρίως» και να δώσει στο Ποτάμι τη δύναμη να παίξει καθοριστικό ρόλο στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης δεν αποκλείει τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ επισημαίνοντας ότι την Ελλάδα θα πρέπει επιτέλους να την κυβερνήσουν άνθρωποι που έχουν δουλέψει, ενώ «πυροβολεί» τον κ. Τσίπρα που δήλωσε προ ημερών πως θέλει αυτοδυναμία ή συνεργασία μόνο με τους ΑΝΕΛ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top