Ο «στρατηγός» Αλέξης και τα "πρωτοπαλίκαρα" του, που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τις εκλογές!

Στα άρματα η Κουμουνδούρου-Δείτε με ποιους

Ο «στρατηγός» Αλέξης και τα "πρωτοπαλίκαρα" του, που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τις εκλογές!

​Γυρίζει στα παλιά του λημέρια την Πέμπτη το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με τις βαλίτσες και τα όνειρα του στην Κουμουνδούρου για να οργανώσει την προεκλογική στρατηγική του κόμματος, να κάνει τον απολογισμό του μετά τις αμέτρητες απώλειες στελεχών και βουλευτών και να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα μέχρι τις κάλπες.

Ούτε λεπτό δεν θέλει να χάσει ο κ.Τσίπρας, ο οποίος είναι αποφασισμένος να πιάσει κατευθείαν δουλειά, ώστε να πείσει τους Έλληνες για τους λόγους, για τους οποίους θα πρέπει να του δώσουν άλλη μια ευκαιρία να κυβερνήσει.

Το πρωί της Παρασκευής, υπό την παρουσία του, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Τσίπρας θα είναι ο επικεφαλής της επιτροπής εκλογικού αγώνα, ενώ υπεύθυνοι του τομέα επικοινωνίας θα οριστούν οι: Ν.Παππάς, Π.Σκουρλέτης και Ρ.Σβίγκου. Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η κα Όλγα Γεροβασίλη.

Υπεύθυνος στην επιτροπή ψηφοδελτίων θα είναι ο κ.Α.Φλαμπουράρης. Την ευθύνη του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν οι: Α.Μπαλτάς, Γ.Σταθάκης, ενώ αναμένεται να έχει ρόλο και ο Ευ.Τσακαλώτος

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καλύψει με επιτυχία τα κενά,που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια και η συσπείρωση του κόμματος μετά την αποχώρηση των Λαφαζανικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά, ενώ την Δευτέρα ο κ.Τσίπρας θα ξεκινήσει τις προεκλογικές του ομιλίες και περιοδείες .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top